Home
Lichtkoepels


Veel mensen ervaren het als zeer prettig wanneer het licht in huis is. Het platte dak houdt vaak veel daglicht tegen.

Het monteren van een lichtkoepel is een relatief simpele, doch zeer doeltreffende oplossing hiervoor. In alle platte en licht hellende daken is dit te realiseren. Denkt u hierbij ook eens aan uw garage, carport of overkapping!
De lichtkoepels zijn in allerlei maten en modellen te verkrijgen, vast of ventilerend. Enkel-, dubbel- of driedubbelwandig, in heldere of melkwitte uitvoering.
U wint er niet alleen meer daglicht mee in huis, maar schept ook gelijk de mogelijkheid om uw woonkamer, badkamer of slaapkamer te ventileren.


Voor meer informatie en vrijblijvend advies kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.  Voorbeeld van een ventilerende lichtkoepel

Tip:
Het klinkt misschien raar, maar ook wanneer het 10 graden vriest, is het verstandig om het raam even open te zetten. Zet je geen raam open? Dan wordt de lucht in huis erg droog. Droge lucht warmt minder snel op. Het raam een kwartiertje open zetten is al voldoende. Zo wordt de lucht wat vochtiger en warmt de ruimte sneller op. Daardoor is minder energie nodig en blijven de kosten dus lager.

Terug

Ploegschaar 54 | Biddinghuizen | 0321 - 333 600 | 06 - 525 88 901

© 2024 hoogeveen-ms.nl - Realisatie: Sybit - Software op Maat

Zoek ons op Google+